L’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció inicia sessions grupals de suport a joves adoptats

posted in: Uncategorized | 0

Es proposa que hi expressin dubtes i angoixes davant l’adopció i puguin construir una identitat adoptiva positiva

 

imagen1

 

L’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA) inicia sis sessions grupals d’unes 10 persones per a joves de 18 a 24 anys que han estat adoptats. L’objectiu de les trobades és oferir un espai d’intercanvi, suport i acompanyament entre iguals a aquests joves en les seves vivències personals i familiars per evitar possibles situacions d’aïllament i solitud. En aquest sentit, l’ICAA vol contribuir a la construcció d’una identitats adoptiva positiva en els joves i donar-los suport en el seu procés personal. El grup estarà conduit per dos professionals de l’ICAA i comptarà amb professionals experts convidats per parlar dels diferents temes que puguin interessar al joves participants.

Amb aquesta iniciativa, l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció pretén donar continuïtat al compromís d’atenció i suport a les famílies i als seus fills, oferint-los espais de suport i acompanyament més enllà de la finalització del procés d’adopció.

Els joves interessats poden demanar informació i apuntar-se el programa a través de l’Espai d’Atenció Postadoptiva de l’ICAA al telèfon 93 483 18 24.

Accediu a la pàgina de l’ICAA