Col.laboració de CAIVI: “La violencia filio-parental”

posted in: Uncategorized | 0

IMG_4498Des de CAIVI ens plau comunicar-vos que ja es troba disponible la nostra última col.laboració “La violencia filio-parental: una visión interdisciplinar”, obra coordinada per Alfredo Abadías Selma i Roberto Pereira Tercero.

Aquesta obra es fruït del treball col.laboratiu entre els diferents professionals de l’àmbit de la justícia de menors, de l’execució de mesures judicials i de l’abordatge de la violència ascendent que van format part del grup de investigació interdisciplinar oficial creat dintre del Plan Estatal de Formació Contínua de la Carrera Judicial i arrel del Convenio Marco de colaboración con el Consejo General del Poder Judicial signat amb la Sociedad Española para el Estudio de Violencia Fillio-Parental al 2016.

Així mateix, ens plau haver col.laborat de forma activa en aquesta obra, en concret en l’article d’investigació “El sistema judicial al amparo de las personas que sufren VFP: revisión de la LORPM y propuestas de mejora” juntament amb Ma Luisa Martínez Pastor (coord). i Pedro Melián Rodríguez.